Sorsformáló 9+1 hónap

MEGHÍVÓ

Sorsformáló 9+1 hónap

Előadás és könyvbemutató

Vendégünk: Orosz Katalin

 

Helyszín: 1067 Budapest, Csengery utca 62/b. fsz. 1.
Időpont: 2019. 04. 12. 19-21 óra

 

„Az előadó a világ legkomolyabb dolgáról fog beszélni: a kisbabák zseniális gondolatairól, életünk első lakóhelyéről, az anyaméh jelentőségéről, és arról a beavatásról, ahogyan az életbe avat be a születés tapasztalata. Hogy ez miért komoly ennyire? Mert egész életünk alapját képezi. Itt gyökerezik intelligenciánk, itt alakul sorsunk mintázata, és ha tudjuk, mi a baba valódi szükséglete, akkor fel tudjuk készíteni őt a pozitív életszemléletre, a munkára és az örömre. Ez a legtöbbször sajnos még mindig alig-alig valósul meg.” (Bolya István ismertetőjéből.)

Erről beszél az est folyamán Orosz Katalin, „klinikai szakpszichológus, terapeuta, a transzperszonális pszichológia irányzatának egyik legnevesebb hazai képviselője. Mivel terápiás munkája során számos alkalommal tapasztalta meg a születés és a magzati kor traumatikus eseményeinek érzelmi akadályozó hatását, kialakította saját módszertanát a születési élmény pszichoterápiás feldolgozására. A szakmai vezetésével létrehozott Perinatus Alapítvány a magzati lét, a várandósság és a szülés-születés pszichológiai hatásait kutatja, és a témában önismereti csoportokat szervez. Ezzel kapcsolatos tudományos kutatások eredményeiről is beszámol, melyek új megvilágításba helyezik a fogantatástól számított első ezer napot.” (részlet a könyvismertetőből)

Ezeket a témákat foglalja össze a “Sorsformáló 9+1 hónap” c. könyv, melynek S. Nagy Zita mellett, Orosz Katalin az egyik szerzője.

„Örömmel és jó szívvel hívunk, szeretettel várunk a 40. évi Bolyavári Esték, Április/Szelek havának 12. napján, péntek este hét órakor kezdődő alkalmára.” – írja a szervező és házigazda Bolya István.

Az előadás helyszíne és ideje tehát:

Az előadás helyszíne és ideje tehát:

1067 Budapest, Csengery utca 62/b. fsz. 1.

2019. 04. 12., 19-21 óra

 

Szervezők: Fészek Természetvédő és Közösségi Életforma Egyesület (FÉSZEK Egyesület), és az Ős-Szellemiség Egyesület.

Vendéglátók: a Bolya Család

A részvétel díjtalan, de előzetes bejelentkezést kérünk

info.os.szellem@gmail.com e-mail címre.

Bővebb információ: 06 70 676 3777 telefonszámon.

 

(Képen: Teljesebbé válni c. könyv borítójának részlete, melynek Orosz Katalin, Bagdy Emőke, Kádár Annamária és F. Várkonyi Zsuzsa mellett, szintén egyik szerzője.)